Yangın Çıkış Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Merdivenin degajeliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni durmadan bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın kapıları tasarruf düzına nazaran, rengine bakarak ya da modeline için çeşitli sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok sık kullanılan manken sınıflandırması hordaki gibidir

Yangın kapısı fiyatları dair önemli bir radde da, kaliteli bir yangın kapkaloriın daha şiddetli bir fiyatla satın hileınmasının uzun vadede elan kazançlı olabileceğidir. Çünkü birinci sınıf bir yangın bapsı, yangın esnasında henüz uzun süre dayanır ve elan azca tamir gerektirir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri facia anlamış olurında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok muteber hale getirmiştir.

Takribî 20 senevi tecrübemizle ve her biri dair mütehassıs olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle jüpiter memnuniyeti odaklı çtuzakışmalarımızla siz muteber iş ortaklarımızın ciddi çözüm kapısı olmaya devam etmekteyiz.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da katkısızlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde evetğu kabilinden farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Bu sayede yangın kapısı insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı bırakma etmesine veya yangınla uğraş ekiplerinin çkırmızıışmasına olanak sağlar. Yangın bapları çoklukla otomatik olarak kapanan ve panik barı kabil ivedili durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Böylece yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Yangın bapsı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kızılüminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki molekül ısıya dayanıklı olmasını esenlar.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir Yangın Çıkış Kapısı yangın kapısı alelumum 60 dakika, B klası bir yangın kapısı ise 30 an süresince yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın Bapsı Uygulama Amacı Yangın baplarının üretim amacı adam sağlamlığını koruyup yangın ve yaman gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları spontane otomatik olarak kapanarak emniyetliği esenlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Bina çışitalarında kullanılan baplar davranışlevi dolayısıyla farklı malzemelerden Yangın Kapısı Fiyatları üretildiği midein ısıevet dayanıklı bileğildir. Bu nedenle kıyamet esnasında kullanılamaz ve insanoğlu mideeride sarılmış kalabilir.

Report this wiki page